HET THEATER

Het theater

De voorstelling ‘Hoogseizoen op Camping Cara Mia’ speelt zich af in een nieuw pop-up theater in Winterswijk. Gastheer van dit pop-up theater is Vakantiepark De Twee Bruggen.

Ons theater vestigt zich op een unieke locatie in de buitenlucht en wij hebben daardoor te maken met alle invloeden van het weer. Het publiek zit grotendeels overdekt, maar wij vragen u zelf zorg te dragen voor kleding die past bij het weerbericht van die dag. Wij zijn niet bang voor een nat pak en spelen in geval van regen dan ook gewoon door! Onweer vinden we wel een beetje spannend, dus in dat geval gelasten we de voorstelling af. U kunt uw kaarten in dat geval omboeken naar een andere voorstelling.

Horeca
Het is mogelijk om vooraf aan de voorstelling een drankje te nuttigen op ons theaterterras. Na afloop van de voorstelling bent u natuurlijk van harte welkom bij restaurant de Schoppe.

 Parkeren

Parkeren in de buurt van ons theater is mogelijk op de parkeerplaats van restaurant De Schoppe of langs de weg bij de hoofdingang van het vakantiepark.

Adres

Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk